Over ons

Al 50 jaar maken we fans van je merk

Over Giesbers Retail

Kom je werken bij Giesbers Retail, dan werk je direct voor mooie merken met landelijke bekendheid. Goed voor je CV én persoonlijke ontwikkeling.

De cultuur binnen Giesbers Retail is informeel. Toch heeft de organisatie een formele structuur. Dat is prettig, want dat voorkomt vragen over de zakelijke kant van het werken bij Giesbers.

Graag maken we jou deelgenoot van de informele kant en de ambities van Giesbers Retail, want dat maakt werken bij ons bijzonder en bovenal nooit saai.

Waarom bij Giesbers Retail?

Ten eerste hebben wij de ambitie om het grootste en vooral beste online bureau van Nederland te worden. Wij zijn al een eind op weg, maar wij hebben jou nodig om nog veel beter te worden.

Ten tweede is het gewoon heel leuk om bij ons te werken! Wij zijn continu in beweging. Letterlijk. Soms zit je achter je eigen bureau, soms zit je ergens waar je nodig bent. Even bij een klant voor een bespreking of presentatie of soms een aantal dagen om flink meters te maken.

Tijd voor ontspanning

En dan is het fijn als we ook kunnen ontspannen. Dat doet iedereen op zijn eigen manier maar regelmatig organiseren wij iets. Zo hebben wij onlangs ontdekt dat tafeltennissen erg leuk is. Sommige collega’s strijden dan fanatiek om de hoofdprijs en andere moedigen ze aan onder het genot van een drankje.

De werkweek sluiten we af met een vrijdagmiddag borrel.

Veel initiatieven ontstaan spontaan. Denk dan aan spontane escape room uitjes, etentjes, avondje stappen, etc. En elk jaar een te gek feest en een gezellig kerstontbijt.

Kortom, Giesbers daagt je uit om de beste te zijn in je vak en de gezelligste op de werkvloer (en daar buiten).

Nieuwsgierig